Waterinstallatie woning

Klantvriendelijk

Uitstekende service

N

Gespecialiseerd installatiebedrijf

Heeft u een specialist nodig voor de waterinstallatie in een woning? Neem dan contact op met De Kraan Installatietechniek B.V. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de aanleg van gas-, water- en rioolinstallaties, maar u kunt ons ook inschakelen voor de installatie van een centrale verwarming, mechanische ventilatie en sanitair. Tevens zijn wij perfect op de hoogte van de laatste regelgeving en lid van tal van vakcommissies. Redenen genoeg om de waterinstallatie in een woning aan ons over te laten.

Waterinstallatie woning verzorgd met oog voor detail

De waterinstallatie van een woning kunt u met een gerust hart aan De Kraan Installatietechniek B.V. overlaten. In de afgelopen jaren hebben wij namelijk al heel wat woningen en diverse zorgcomplexen van een degelijke waterinstallaties mogen voorzien. Wij werken samen met een vaste groep van installateurs en weten onze opdrachtgevers steeds tevreden te stellen, ongeacht om welke discipline het gaat. Onze monteurs hebben oog voor detail en weten een installatie te verzorgen die perfect past bij de inrichting van de badkamer of toiletruimte bijvoorbeeld.

Meer informatie over onze dienstverlening

De Kraan Installatietechniek B.V. is het bedrijf dat u nodig heeft voor een vakkundige waterinstallatie in uw woning. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening verkrijgen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen door te bellen naar 085-7609400.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of heeft u interesse in onze diensten?