Verwarmingsinstallatie

Klantvriendelijk

Uitstekende service

N

Gespecialiseerd installatiebedrijf

Voor een verwarmingsinstallatie schakelt u De Kraan Installatietechniek B.V. in. Wij zijn tenslotte dé specialist als het om installatiewerk gaat. Wat voor soort installatiewerk is ons om het even. Wij installeren met gemak leidingen voor het riool en sanitair, maar ook voor gas en water. Wat voor leiding u ook nodig heeft, u kunt de productie en installatie ervan met een gerust hart aan ons overlaten.

Verwarmingsinstallatie: leidingwerk in eigen werkplaats geproduceerd

De Kraan Installatietechniek B.V. werkt op projectmatige basis, ook voor wat betreft verwarmingsinstallatie. U kunt hierbij denken aan het verzorgen van leidingen voor de woningbouw en zorgcomplexen. Hier hebben wij in de afgelopen jaren veel ervaring mee opgedaan. Voor ieder project maken wij een installatietekening. Op basis daarvan maken wij het leidingwerk, in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij leidingen van hoge kwaliteit verzekeren. Onze vakbekwame monteurs zorgen vervolgens voor een vakkundige installatie. Hierbij houden zij uiteraard rekening met de specifieke situatie waarin de leidingen geplaatst moeten worden.

Informeer naar de mogelijkheden

Is uw De Kraan Installatietechniek B.V. binnenkort uw partner voor verwarmingsinstallatie? Zo ja, dan horen wij graag hoe wij u van dienst kunnen zijn. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij één van onze medewerkers. U kunt hen bereiken via het nummer 085-7609400.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of heeft u interesse in onze diensten?