Partners

Onze partners

Uw Huis Uw Wensen is een vernieuwend digitaal concept om een nieuwbouwhuis geheel naar wens in te richten. Op een overzichtelijke en transparante manier krijgt de koper volop keuzevrijheid en heeft hij direct zicht op eventuele meerkosten. Wij bieden dit innovatieve concept met een compleet aanbod, bewezen gebruikersgemak en werkelijke kostenbesparingen.

Van Munster & Zonen BV is in 1967 opgericht en sindsdien al ruim 40 jaar een begrip op het gebied van sanitair in West- en Midden Nederland. Van Munster is de specialist voor een complete badkamer en/of toiletcombinatie maar ook voor een los badmeubel, een douchewand, accessoires of zelfs een complete wellnessruimte, al dan niet geïntegreerd in de badkamer, kunt u bij ons terecht.

Voor een persoonlijk samengestelde badkamer heeft u de specialisten van Gévier nodig. Losse componenten vormen immers nog geen badkamer. Een zorgvuldig gekozen combinatie van sanitair, verwarming, tegels en bouwkundige aanpassingen vormt de basis voor een sfeervolle, praktische badkamer.

Ook op het gebied van keukens kunt u uw hart bij Gévier ophalen. De presentatie wordt geheel verzorgd door Bruynzeel-keukens.

Plieger BV is een landelijke groothandel in sanitair, verwarming, elektra en installatiemateriaal, waar 830 medewerkers werkzaam zijn. Het hoofdkantoor en centraal magazijn zijn gevestigd in Zaltbommel. Met een eigen expeditie en 49 vestigingen in Nederland levert Plieger een assortiment van meer dan 150.000 artikelen aan o.a. installateurs, loodgieterbedrijven, detaillisten en bouwmarkten.

Lid van Techniek Nederland, dit is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

Installatiebranche: De installatiebranche (goed voor een kwart van de omzet in de hele bouwsector) telt 12.300 bedrijven, die gezamenlijk een omzet realiseren van circa 12 miljard euro per jaar en werkgelegenheid bieden aan 120.000 personen. Van deze bedrijven zijn er 5.500 (110.000werknemers) aangesloten bij Techniek Nederland en deze nemen 10 miljard van de totale omzet voor hun rekening

Onze VCA* en BRL 6000 certificering wordt verzorgt door Kiwa wat een onafhankelijke, hoogwaardige organisatie is met als kernactiviteiten certificatie en onderzoek. Deze worden ondersteund door inspectie, training en advisering. Opdrachtgevers zijn utiliteitsbedrijven, overheden, industrie, (zakelijke) dienstverlening en (internationale) instellingen. Kiwa werkt voor opdrachtgevers uit vele sectoren maar is vooral aanwezig in de water- en energie sector, bouw en infrastructuur, mobiliteit, feed & food, veiligheid, milieu en de zorg.

Waar gewerkt wordt zijn veiligheids- en gezondheidsrisicos. Het is een verplichting, zowel bedrijfskundig als wettelijk, om die te minimaliseren. Werkgevers en werknemers dragen daarvoor gezamenlijk verantwoordelijkheid. De Veiligheids Checklist Aannemers (VCA) is een prima instrument om zwakke plekken op het gebied van veiligheid en gezondheid op de werkplek op te sporen. De uitkomst: zorgvuldige en efficiënte werkwijzen, minder ongevallen, minder ziekte, minder verzuim, minder discussie met controlerende instanties en minder kosten.

Wij zijn een Erkend leerbedrijf, zeker in deze tijd van technologische groei en nieuwe eisen die aan vakmensen worden gesteld, is kennis al snel verouderd. Voor een bedrijf is het up-to-date houden van het vakmanschap noodzakelijk om continuïteit te garanderen. Deze inverstering in uw werknemers kost tijd, maar verdient zich snel terug.

De ervaring leert dat het bieden van goede opleidingsmogelijkheden resulteert in gemotiveerde vakmensen die graag bij hun bedrijf willen blijven werken. Zo blijft de specifieke kennis en ervaring binnen het bedrijf en kan bespaard worden op de kosten die nodig zijn om nieuwe werknemers te werven.

Kenteq erkent de bedrijven uit de branches van installatie, metaal en elektro!

Erkende leerbedrijven laten zien dat ze de kwaliteit van het vakmanschap willen garanderen en stimuleren. Deze uitstraling heeft uiteraard invloed op de manier waarop naar de bedrijfstak gekeken wordt en geldt voor branchegenoten als bewijs voor kwalitatief goede producten en diensten.

Lid van de KvINL. In het erkenningen register van de KvINL zijn de installatiebedrijven opgenomen die aangetoond hebben dat men beschikt over voldoende vakbekwaamheid. Naast de vakbekwaamheid dient het installatiebedrijf te beschikken over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren en op te leveren. Hierbij moet u denken aan meetinstrumenten om installaties op lekdichtheid (uw veiligheid) te testen, de aanwezigheid van de vereiste normen en publicaties om uw installaties zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.