Installatietechniek Breda

Klantvriendelijk

Uitstekende service

N

Gespecialiseerd installatiebedrijf

Een specialist op het gebied van installatietechniek te Breda, dat is hoe De Kraan Installatietechniek B.V. het best omschreven kan worden. Om wat voor soort leidingwerk het ook gaat, wij staan voor u klaar. Wij produceren al het leidingwerk dat wij installeren zelf, op basis van een installatietekening. Wij maken niet alleen leidingen van kunststof en koper voor gas en water, maar ook lood- en zinkwerk. Wat voor soort leiding heeft u nodig?

De Kraan Installatietechniek B.V. uw specialist op het gebied van installatietechniek te Breda

De Kraan Installatietechniek B.V. is uw specialist uit Breda als het om installatietechniek gaat. Wij installeren diverse soorten leidingen, waaronder voor gas, water, centrale verwarming en sanitair. Wij bieden dus een multidisciplinaire en complete dienstverlening aan. Wij zijn vooral actief in Zuid-West-Brabant en Zuid-Holland en werken voornamelijk voor woningbouwprojecten. In het verleden hebben we echter ook leidingwerk geleverd aan zorgcomplexen. Op onze ervaring en kennis kunt u rekenen.

Ervaren monteurs

De Kraan Installatietechniek B.V. te Breda is uw specialist op het gebied van installatietechniek. Onze ervaren monteurs staan garant voor een nauwkeurige en deskundige installatie van het leidingwerk dat u nodig heeft. Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Laat het ons weten, door te bellen naar 085-7609400.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of heeft u interesse in onze diensten?