Installatiebedrijf Zuid-Holland

Klantvriendelijk

Uitstekende service

N

Gespecialiseerd installatiebedrijf

Zoekt u een installatiebedrijf in de provincie Zuid-Holland? Net over de provinciegrens vindt u De Kraan Installatietechniek B.V. Wij zijn gevestigd in Breda, maar zijn ook actief in Zuid-Holland. Neem gerust contact met ons op indien u een specialist nodig heeft voor het installeren van leidingwerk. Is het voor een gas- of waterleiding? Misschien voor centrale verwarming of de installatie van een mechanische ventilatie? Vertel het ons! Wij staan klaar om u van dienst te zijn.

De Kraan Installatietechniek B.V.: hét installatiebedrijf nabij Zuid-Holland

De Kraan Installatietechniek B.V. is gevestigd in Breda. Ons installatiebedrijf is vooral actief in Zuid-Holland en Zuid-West-Brabant. Wij werken vooral op projectbasis. Onze klanten kunnen ons inschakelen als zij bijvoorbeeld voor hun woningbouw een specialist voor het aanleggen van leidingen nodig hebben. In de afgelopen jaren hebben wij echter ook leidingen in een aantal zorgcomplexen verzorgd. Op onze ervaring en kennis van de geleden wetgeving kunt u rekenen, evenals op de expertise van onze monteurs. Keer op keer weten zij naar alle tevredenheid klanten aan goed geïnstalleerd leidingwerk te helpen. Misschien bent u de volgende?

Onze eigen werkplaats

Het leidingwerk dat De Kraan Installatietechniek B.V., hét installatiebedrijf nabij Zuid-Holland biedt, wordt gefabriceerd in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze leidingen garanderen. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Aarzel dan niet even te bellen naar 085-7609400.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of heeft u interesse in onze diensten?