Installatiebedrijf zorgcomplex

Klantvriendelijk

Uitstekende service

N

Gespecialiseerd installatiebedrijf

Wanneer u een installatiebedrijf zoekt die verschillende installaties kan verzorgen in een zorgcomplex, dan zit u bij De Kraan Installatietechniek B.V. goed. Wij hebben namelijk in de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met het installeren van diverse soorten leidingen in zorgcomplexen. Op onze expertise kunt u dus rekenen. Wij hopen u binnenkort van dienst te mogen zijn.

De Kraan Installatietechniek B.V.: hét installatiebedrijf voor uw zorgcomplex

Installatiewerk in uw zorgcomplex wilt u natuurlijk wel door een deskundig installatiebedrijf onder handen laten nemen. Daarom neemt u contact op met De Kraan Installatietechniek B.V. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het aanleggen van:

  • Waterinstallaties;
  • Rioolinstallaties;
  • Gasinstallaties;
  • Sanitaire installaties;
  • Centrale verwarming;
  • Mechanische ventilaties.

Bovendien zijn wij op de hoogte van de laatste wetgeving en vertegenwoordigd in verschillende vakcommissies. Wij werken aan de hand van installatietekeningen en maken in onze eigen werkplaats het leidingwerk. Het vakkundig monteren van leidingen laten we over aan onze vakbekwame monteurs.

Vragen over onze diensten

Wilt u meer weten over hoe installatiebedrijf De Kraan Installatietechniek B.V. u kan helpen met het installeren van een specifiek soort leidingwerk? Neem dan contact met ons op, door te bellen naar 085-7609400. Wij horen graag van u wat u nodig heeft, zodat wij kunnen bekijken hoe wij u kunnen helpen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of heeft u interesse in onze diensten?