Installatie ventilatie

Klantvriendelijk

Uitstekende service

N

Gespecialiseerd installatiebedrijf

Bent u voor de installatie van een ventilatie op zoek naar deskundig installatiebedrijf? U heeft deze zojuist gevonden: De Kraan Installatietechniek B.V. is u graag van dienst. Wij kunnen u helpen met de installatie van ieder soort leiding. Wij worden vaak voor projecten in de woningbouw of zorgcomplexen ingeschakeld. Op onze kennis en ervaring kunt u rekenen.

Deskundige installatie van ventilatie door ervaren monteurs

Schakelt u De Kraan Installatietechniek B.V. voor een deskundige installatie van een mechanische ventilatie? Dan heeft u een goede keuze gemaakt. Ons bedrijf beschikt namelijk over jarenlange ervaring en kennis over bijvoorbeeld de geldende regelgeving. Tevens zijn wij vertegenwoordigd in tal van vakcommissies. Wanneer wij een nieuwe opdracht aannemen, maken wij eerst een installatietekening. Daarna gaan wij in onze eigen werkplaats aan de slag met het leidingwerk, dat wij overigens van verschillende materialen kunnen maken. Denk hierbij aan kunststof en koper. Tot slot zorgen onze ervaren monteurs voor een deskundige installatie.

Bel voor meer informatie

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van De Kraan Installatietechniek B.V., in het bijzonder ten aanzien van de installatie van een (mechanische) ventilatie? Of wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Bel dan even naar 085-7609400. Wij bekijken graag hoe wij u kunnen helpen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of heeft u interesse in onze diensten?