Installateur gasleidingen

Klantvriendelijk

Uitstekende service

N

Gespecialiseerd installatiebedrijf

Heeft u een installateur nodig voor een vakkundige aanleg van gasleidingen? De Kraan Installatietechniek B.V. helpt u graag! Wij zijn een specialist als het gaat om zeer divers installatiewerk. U kunt ons inschakelen voor bijvoorbeeld nieuwbouwprojecten, maar ook voor zorgcomplexen. Hier hebben wij in de afgelopen jaren heel wat ervaring mee opgedaan. Profiteer ook van onze expertise.

Installateur voor gasleidingen nodig? Bij De Kraan Installatietechniek B.V.!

Bij De Kraan Installatietechniek B.V. vindt u de installateur die u nodig heeft voor een vakkundige installatie van gasleidingen. Onze vaste groep van installateurs staat klaar om ieder installatiewerk naar alle tevredenheid te realiseren. Onze dienstverlening is multidisciplinair. Wij verzorgen namelijk niet alleen leidingen voor gas, water en riolering, maar ook voor centrale verwarming, sanitair en mechanische ventilatie. Wij werken op basis van een installatietekening. Het leidingwerk maken wij in onze eigen werkplaats, bijvoorbeeld van koper, kunststof, lood of zink. Onze monteurs zorgen voor een zorgvuldige installatie, waarbij zij aandacht aan de details besteden. Bovendien weten zij op iedere specifieke situatie in te spelen.

Bel bij vragen

Heeft u een installateur voor gasleidingen nodig? U vindt hem bij De Kraan Installatietechniek B.V. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen over onze dienstverlening heeft. U kunt ons bereiken via het nummer 085-7609400.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of heeft u interesse in onze diensten?