Diensten

Werkvoorbereiding:

Als gespecialiseerd installatiebedrijf verzorgen wij het complete installatiewerk m.b.t. de aanleg van gas-, water-, riool-, centrale verwarming-, mechanische ventilatie-, en sanitaire installaties. We zijn dan ook als bedrijf op de hoogte van de laatste regelgeving en zijn we vertegenwoordig in tal van vakcommissies. Ook werken met de laatste nieuwe software waar onder AutoCad en Building Design Suite 2016 samen met TheModes Suite en AGP-Instalprojects.

Prefab:

Aan de hand van de gemaakte installatietekeningen door onze werkvoorbereiding wordt alles op het gebied van het leidingwerk door onze werkplaats geprefabriceerd. Ongeacht of het hierbij gaat om koper of kunststof voor de water- en gasleidingen, lood- en zinkwerk t.b.v. de H.W.A. of kunststof voor de rioleringsonderdelen.

Sanitair:

De installatie van het sanitair wordt door onze installatiemonteurs met veel aandacht voor detail en goed functioneren uitgevoerd.

Tegenwoordig is er nog nauwelijks sprake van een standaardwoning. De meeste kopers van een woning hebben ieder zo hun eigen specifieke wensen bij de inrichting van hun badkamer of toiletruimte. Met als gevolg de daarbij behorende meer- en minderwerken.

Om hierop in te springen heeft de Kraan Installatietechniek een samenwerkingsverband met een aantal sanitairshowrooms. Dit biedt kopers de mogelijkheid om een keuze te maken uit de diversen badkameropstellingen en het al daar aanwezige assortiment van badkamermeubelen, kranen, toiletten, etc.